Wednesday, December 9, 2009

sgt sgt sgt.................

LASAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

at times sampai I nak terbalik kebelakang sbb dia nak panjat2 my body nak berdiri
haih....budak kecik ni!!!!!

penat tu xpayah ckpla kan

dahla cik abg sayang dah balik miri
tinggal mama sorang dgn Rafiq.....
mmg cabaran hebat
nasib baik sayang kat Rafiq tau

look at him!



geng merah yg mmg lasak.

dont u agree?

rafiq, rafiq....


btw, sgt happy dgn my new medallion!!!!yahooo
before ada yg terfikir nak kutuk I sbb mintak mcm2 dgn suami walaupon xkerja kan
so better clarify
its not a luxurious item and more than half of the 50 k is mine...yes...mine...
mana i dapat duit even xkerja?
sbb saya simpan, my own savings time kerja and also apa yg syg bagi every month..50% mesti simpan...plus....wpon magicmagneticjr tak active tapi jualan offline tetap laju...
so no judgements plz...
tolonglah ye...
ni kang...ada yg tak pasal2 nak judge kan
i know i xkerja but i tak sekeji tu mintak macam2 tapi xde duit sendiri
and its a necessity... we need a car whenever we're home
susah nak kemana2..

oklah...
tak pasal2 jadi entry emo plak...ehehehhehe
nak clarify je...xde nak marah pon...


muuuaaahhh to u mommies!






10 comments:

CuppyCakeMommy said...

wahh..keta myvi itu kah tadi..bila mau bawak mia jalan2 naik keta baru ni..heheh

Cikpid said...

wah..Rafiq makin lasak yer??ermm..anak bujang camtulaa :)
i pon semput kalo layan afieq sorang2..

ezan said...

rafiq lasak sebab nk besar la tu.. aktif.. hehehe..

Mrs. Amie said...

klu tak keja pun,klu mintak duit suami sekalipun, who cares? ur husband u punya duit jugakla..hahaha.. itu mana boleh pertikaikan...hihihi.. go go sara!

Jasmin Hassan said...

yeay! same! i miss rafiq already leh tak??? u too la kan... alaa sarah...i know ur good at saving money. =) so u deserve to ask for anything u want.. muahs. leviu!

Drama Mama said...

orang kata baby boy memang lasak camtu. but then again i tengok certain baby girls pun samaaa ja. so kesimpulannya, baby memang lah lasak sebab it's time for them to explore, semua benda dia nak buat. hehe

take care :-)

Zezzatty said...

kalo org dh nak bg..ape salahnyeeeeeeeeeeeeeeee..hahaha

Lgpon,it's myyy husband's money..bukan mintak husband org lain punya duit pown! =P

ienaadifisa said...

hai sara...
dekat KL lagi ker..
amboiiii rafiq dah makin lasak yer..
hehe..
afi pun sangat boleh tahan lasak sekarang tau..
letih kekadang melayan si kecik tuh

eliz said...

Medallion tu Myvi kaaa...i confuse la kejap td keta ape pulak name medallion, xpernah dgr tu..rupenye Myvi kaler Medallion Grey.Hehe..cantik kaler 2.Ala Sara..u duk umah jaga rafiq pun kira kerja ape.bukan senang.penat jugak.kalau u keje n x jaga rafiq mesti kna bayar org jugak utk jaga.so...samala kan...me very happy that you r happy. Muuaahhss!

5577 said...

hi there..

ni first time meninggalkan jejak..

good 4 u! & respect!! walaupun tak keje, pandai menyimpan n buat side income.. i like! i want to be like u someday.. dream of being wahm

hehe.. anak i pun lasak.. skrg ni bertambah lg, aktif n becok! huhu..
yg sorang lg ni pun coming soon.. can see..

btw, care to exchange links?

nuffnang