Tuesday, June 2, 2009

macam2 gaya tido


mcm org besar tido....kejap je dah bangun...sbb kaki xsmpai pon nak peluk bantal..kena paksa hahahha


tido muka berfikir panjang...mcm ni pon kejap je dah bgn...sbb tangan xsuka bedung...cepat terkejut


tido mcm ni mmg bagus. tido lama. xcepat terkejut...senyum je...hehehhee

sebab nyenyak sangat...kenala jadi mangsa pose mama n papa...ehehhee...

mmg bagus tido meniarap ni
tido nyenyak
xcepat terkejut
pastu nnti dia cepat belajar angkat2 kepala
rafiq dah boleh hold his head for 1 minute
pasti tersengguk2 balik jatuh kepala...
heeee
belom kuat lagi
tapi klo dia dh bangun dia tolak kaki dia smpai bergerak ke depan..
kuat betol
ni kaki athlete mcm kaki papa kan...
klo diri atas perut mama dia tolak 2 bagi lurus satu badan..
cepat nya mereka membesar
xsabar nak tgk..apa lagi dia boleh buat lepas ni...


2 comments:

Shmea said...

ahahaha comelnya dia peluk bolster!! :)

dah la size sama besar ngan anak patung tu. cepat betul dia besar.

senioritasara said...

sama besar jgk dgn bolster hihihi

nuffnang