Tuesday, June 23, 2009


butterfly ni boleh makan ke mama....droool



kenapa benda ni ada bunyi2 eh


im so happy when u show interest to all ur toys..
i though ive invested in waste
before this, tunjuk dia teddy bear pn dia nangis
maybe he hates bears
esp the huge gorilla uncle sujit bought for him
of course la kan...
me pon xsuka itu gorilla...
hehehhe

yesterday...
he didnt want to sleep the whole time hubby dearie went to work
pelik kot...
dah 2 mgu papa ada kat rumah
since dia xnak tido, plus xde meragam2...
so me pon saja2 jelah bukak lamaze tummy time play mat tu
dh berhabuk in the box...
xingat siapa bagi but one of hubby dearie's frens masa baby shower hari tuh

letak dia atas rotater tuh...
dia senyap je
i think he likes to lie on his tummy
tido pun macam tu kan
so dia pun main2 lah benda bunyi2 tu
but nak pusing sendiri kaki xsampai lg hahahaha
so dia pusing dgn tgn
but still xde lah 360 degrees
sikit je
mama kena tolong jugak

haih
sgtlah happy tgk dia senyum 2, gelak2 (eventhough suara gelak blum kuar) n meleleh2 air liur main benda2 tu
hahahaha
mmg betullah...once u have a baby u dont want to miss every single moment of his life
esp time awal2 ni...
seronok sgt
walaupun tgn mama ni dah lenguh sgt2 pegang rafiq, n mata lebam2 sbb tak tido...
tapi happy sgt...

paling best sbb rafiq nak duduk pangku kat mama pastu nak mama cium leher smpai tido
bau tu mmgla masam...hahaha
tapi mama syok je...rafiq,lagila syok,khayal pastu tertido
tapi tangan ni...mcm org angkat berat k...
dah muscle dah sebelah

anyway....rafiq dah tido...
so mama pun nak tutup mata kejap...
huarrrggghhh tak tido dari pukul 6 pagi...
bubye


3 comments:

Raisah @ echah said...

waaa...kecik2 dah pandai main pusing2 ekkk....

nurulhaza said...

bestnye mainan tu sarah..

senioritasara said...

echah : pusing sikit je...xpndai sgt...mama kna pusingkn hihihi

nurul : moh beli kt toys r us...ra

nuffnang