Sunday, May 24, 2009

kecian anak mama...

kesian sangat...
told u selalunya lepas mandi n menyusu dia terus tido..
so bolehla mama ni nak bertungku n berurut
hari ni...1st day papa balik office balik
papa bangun siap2 dia buntang je tgk ...
pelik jugak...punyelah awal dia bangun
pastu xnak tido balik
BF dia kejap..pastu dia terlelap..
n then cik mah boleh plak kacau dia time mama tgh buat anmum nak minum
dia kata rafiq kena mandi skrg...dia dh siapkan his bath...
laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
menangis2 la dia..
pastu BF dia balik...dia terlelap on my chest..
kejap je...nak angkat dia letak kt bawah dia buntang balik mata...
tepuk2 n nyanyi2 kt dia pn dia xnak tido..
merengek2..
aduaaaaiiiiiiiii kenapa ni
he didnt sleep smpaila tghari...
dia mcm tau pulak papa dia xde.
kesian anak mama....sedih yeee
papa balik time lunch..tepuk2 dia kejap
he fell asleep in his arms
pastu papa nak lunch, letak dia kt atas tilam..
ok pulak
lepas hubby dearie solat zuhur, siap2 pakai stokin...
rafiq nangis balik...
alolololo kecian anak mama...
rasanya dia mmg rasa papa dia xde...tinggalkan dia
bukannya lama pun rafiq...dekat sgt office ngan rumah..
maybe dia dh terbiasa tgk muka papa dia n dgr suara papa dia every time he opens his eyes
yelah...klo terjaga mlm2 papa yg bangun dulu
almaklumlah ...mama still xmampu bergerak dgn pantas..
papa yg tukar pampers bila poo or pee..
skrg dgn mama n cik mah je...mama pulak lambat...
kesian anak mama....

mama promise mama sedaya upaya akan cepat2 sihat 100%
papa kerja 2 mgu je..pastu dia cuti...
sabar ye sayang..........

sayang anak mama & pap

3 comments:

~ SUeChaON ~ said...

alaaa...cayang aunty ni dh pndai nk dgn papa dia je..Cian dia kan sara..Dia recognize bau n suara kot..dun worry nt he'll get used to it.. =)

CuppyCakeMommy said...

salam kenal..
i link kan ur blog with mine k..

senioritasara said...

sue : itulah..kesian dia..nasib today dh ok sikit...pg td dia bgn kul 5 papa yg entertain smpai tido...keciannnn

cuppycake: ok.thnks

nuffnang