Monday, April 27, 2009

a way through his heart is by the burp...


xde steamer so...hehehe...guna je periuk tefal yg jarang guna nih.


bagus jugak dia request ni...senang...buat sos je


menu yg agak leceh. steak, black pepper n mushroom sauce, salmon spread, baked potato, steamed vege, crinkle cut fries..

kesian hubby dearie...
awal2 dah complain...xsuka nnti maid yg masak. nak buat mcmana sayang. mana i larat. plus, i dont think i want to. im complaining also...ive to eat ugly food for a looooonnnnggg time...
hubby dearie hari2 suruh masak macam2. benda yg xpernah dia mintak pun dia sibuk nak makan. haduh...
yesterday, rendang kerang n pucuk paku.
today, stimboat for lunch and western for dinner.
actually im soo not in the mood nak memasak. although mcm kembang2 bila hubby dearie selalu kata sedap betul makan kt warung kak siti ni...hehehe. xpelah sayang. ill pamper u while i can..lepas ni i belong to the baby. hehehe....
esok xtaulah nak masak apa...gimmer ideas people..
me n sue selalu suka tgk blog org lain cari idea nak masak apa...sangat best fotopages kakak ni..
banyak sangat dapat idea from her. yelah org kata a way through a man's heart is through his stomach. tapi everytime tgk her page...frust kalau nak cari bahan sangatlah susah kt miri ni. udahnye, it always turns out to be my own version haha.

baby ... lepas ni kena belajar masak for kids pulak. thank god for google hehehe

love
mama and papa

4 comments:

nabilah said...

selambe je ok
nk g warung kak siti gk
haha

senioritasara said...

hihihi...jgn jeles...huhu...nnti kkk pntang 44 hari k.chill aaa

K.Yatie said...

rajinnye adik aku sorg ni...akak pon x serajin sara bab masak2 ni, sbbnye hubby yg rajin masak klu bab western nih...akak tukang makan aje..harharhar...

senioritasara said...

hahahhaa...akak...hubby saya masak nasi je reti.hehehhee...klo kemas boleh harap

nuffnang