Saturday, September 26, 2009

cerita basi...



cerita aqiqah n cukup jambul rafiq ni mmg dah basi
dah sebulan lebih
but still nak jugak post the pics
coz i just received them from my bro
who happens to be the photographer
but then..that day dia mmg malas nak tangkap pics
coz his camera jatuh, rosak habis..he had to borrow someone else's dslr so dia xde mood
hence the bad quality of pics..
but then...since rafiq needs a hair cut soon ( i know!!!)
so...letaklah gambar2 dia kena cukur...
ehehehehehehee
masa ada rambut cam budak besar
pastu botak dah mcm baby...hehhehee

the morning after
eleh...senyumla ..
masa cukur nangis


my cheeky bot kacau anak dara mommy amal

masa ni sibok agah2 tok imam..


pelik org ramai


budak encem pakai kupiah n jubah

the majlis was held after isya' prayers
so....tau2 jelah kan..
si kecik ni mmg klo time lepas maghrib to 9 pm dia mmg cranky
coz dia nak tido
so...masa cukur tu dia nangis...
cian...
but then, after mandikan dia (kesian kena mandi mlm2 tapi takut gatal2 rambut tu)
he fell asleep terus..

thanks friends and family for coming..

blogger mommas..
updates on the gathering will be notified soon!!
cik abg saya sibok finalize kerja so blum dapat date nak balik heeee

cant wait to see u guys
muuaaaahhh!!!

4 comments:

CIK NANA said...

I really wanna meet u.. Tp harapnya tak bertembung dgn my October block leave.. :(

senioritasara said...

nana.....i harap2 tak...nak cium2 baby saif!!!

Ada Ayrissa said...

baik jer mood rafiq time ni..
gud boy!
cuteeee la dgn 'imej' baru...ekekek

senioritasara said...

thanks ada....time dah bgn je good mood.time cukur nangis ehehehe

nuffnang