Saturday, August 15, 2009

sambungan

the next day...
which was our anniversary ehehheeh
we had a double date with zatty n her family..
zatty sgt cantik...love her tudung...sbb suka sgt esoknya pagi2 dah pg warta cari tudung mcm tu nak pakai for rafiqs aqiqah ehehehe....
suka tgk zatty agah2 rayna...sgt penyayang..plus dia mmg seorang wanita yg baik n lemah lembut
rafiq pulak tah apa kena dia grumpy plak mlm tu
ngantuk i guess
kitorang main angkut je dia while he was sleeping on tok ba's lap
dia marahla tu
n then dia cranky nak nyusu
terlupa pulak bawak nursing cover
nasib baik ada towel buruk kt stroller tu ngehehehe
jadinya zatty tlg pegang while mama sibuk nak angkat baju hahaha

mmg seronok dapat borak2 dgn zatty n edge
sampai kedai dah nak tutup we all still lepak kt situ
mcm2 cerita, macamlah dah lama kenal...hehe..nasib baiklah kenangkan the following day both of them kerja.
pastu kesian tgk rayna dah tido da dlm stroller.
baik nye alahai rayna...duduk je dlm stroller
anak bujang saya pulak yg cranky...amboi jumpa awek tunjuk perangai eh...
siaplaaaaaaaa
zatty amik her pink adidas jumper with mittens yg dia dah preorder from me...
sayangnya that night stock dress2 semua kt rumah MIL...
so xbyk boleh tunjuk kt zatty
mesti cantik klo rayna pakai...alahai geram...
bila nak ada baby girl pulak.
xsabar nk jumpa zatty, edge n rayna lagi...tgu ye nnti project besar2 an...
chewaaaahhh mcm la hebat sgt..



mama pandang tpt lain, anak tpt lain ayoooo


mummy rayna yg hot...muah


alamak nampak pusat daaa anak bujang sorang ni


both proud papa's...pandai jaga anak2 heheh


budak kicik dpn2 org pon nak nyusu adehhhsss


sayang rayna ni budak baik sgt


rafiq kuat jeles....



mlm tu before tido...rafiq sibuk nak main2 dgn tok ba dia...dah tgh mlm xmo tido lagi ish ish...tadi kemain sombong dgn rayna...ngade eh



the next day tu aqiqah rafiq...nnti nak buat post khas pasal the cukur jambul + aqiqah...hehehe. sbb pics still with my brother...dia the photog...so kenala tunggu dia...dia pon tangkap gambar malas2...coz his camera jatuh so kena pinjam his fren's..xde mood la tu...xpelah..nnti tgu ye that post



so the day after the aqiqah, amal n her sis dtg rumah...
dia dah plan the night before nak beli2 baju for her baby zara....yg chomel dan montel...yummy peha KFC..
ni pon kira gf rafiq jugak...alamak playboy la my baby...hehehhee
yg bestnye...mummy amal beli 7 baju for zara...n seyra beli 3...
syoknyeeeee
seronok buat bisnes mcm ni...because minat tgk org pakai cantik2 kan...
klo tgk babies pakai cantik2 lagi la geram.
esp girls...almaklumlah sbb xde girl kan...


zara montel dgn rafiq yg mengada2 jual mahal...



anak bujang saya sibuk jugak bershopping...


that afternoon pg la jumpa kak b...kat pavillion.rindunya dgn kak b...klo x tu kt miri hari2 jumpa...seronok...xingat da nak jalan 2 kt pavillion , yg penting dapat lepak dgn diorang je.
sambil2 tu...me...bukakla bundle...bukan kt pavillion ya...balik kt hotel room kak b kat prince me pon bukakla kedai...
thanks kak b sbb membeli belah di magic magnetic...xpayah beli kt pavillion tu..mahal...hehehehehhe


haih...bila la my sayang nak pindah kl mcm family kak b
xpelah...yg penting boleh balik selalu.kan sayang?opssss


so nnti kita sambung lagi ya...
miss all of u.
muah!



6 comments:

vee said...

bestnya together2 gitu...sarah tinggal kat ne ek? Ade planning nak g JB? meh kita together2 plk...hee..i plk nak gomol baby rafiq..

Zezzatty said...

nice meeting u babe!

(i jeles u kecik!)

tp rafiqq jual mahal ehh ehhhh..

amboi..

senioritasara said...

vee....alahai...i kt miri lah dear.balik kl pun sekali sekala.klo pg JB i will inform u...hehehhee


zatty : u too...apsal jelous pulak.org ingat i bawah umur k.pandang semacam je i bawak baby...adehhhssss...i nak tinggi baru lah best hehehe..rafiq mmg ngade...klo xckp tido itulah perangai nye ngeee

Farah said...

hehe bila dah dpt baby boy ni nak baby girl plak kan..

eh awak berbisnes ka? baju2 baby ek?

C!K N@N@ said...

salam sarah..mcm mana leh tertinggal cik nana dr list gathering nie.. kui kui, na dah bgtau zatty, inform me kalau nak hang out lagi.. i wanna join! and bb saif also! :)

senioritasara said...

farah : iye dear...plz view my on9 store www.magicmagneticjr.blogspot.com...beli la satu for afif hehehehehe

nana : i dah teringat nak ajak u.balik kl xbawak laptop.xleh nk on9.xtau camaner nak contact...dun worryyyy nnti lepas raya i balik mesti mau jumpa!!!!ada project photography besar2 an.heheh

nuffnang