Monday, June 8, 2009

NNNNNNNNNNNNOOOOOOOOOOO!!!!!


definitely a very disturbing image...



rafiq skrg susah nak tido mlm
asyik terkejut2 je
xtaulah ni perangai dia nak naik bulan
or ada smthing xkena
klo nursing je dia tido...
angkat sikit dia bangun
lama2 nangis
aduhai
apa nak buat ni...
smlm hubby dearie dah penat sgt dia try bagi pacifier..
nasib baik hari tu beli avent orthodontic pacifier..
saja je..mana tau emergency..
dia NAK ok!!!!
maybe dia mmg suka comfort sucking
tapi lepas 5 minit dia buang balik
buat muka disgusted plak tu dgn pacifier tu
eh?
mana satu nih?
bagi dia BF balik
ok
pastu cabut, dia nangis balik
bagi balim pacifier, nak pulak
pastu buang
ishhhhh
tah..
apa yg xkena
pastu selalu nangis time dah tido
tiba2 melalak sekuat hati
kitorang takut jugak ada benda2 xelok kacau dia
baca2 3 qul n ayat qursi baru dia lena tido
itupon lepas sejam struggling terlangkupkan dia..
he kept on waking up n marah berada dlm position tuh.
hadusssss

adakah anak saya akan attached dgn pacifier tuh?
TIDAAAAAAAAAKKKKK...
harap2 he only wants it on certain occasions
please dont make it a must use accessory sayang...
no...
bulan 7 ni nak photoshoot.
malu la anak mama ada PUTING!!!

2 comments:

i am a mummy said...

babe, lain baby maybe lain perangai. tapi i just nk cite pasal dani. time pantang dulu pun asik nak dukung je. pastu..bile dukung pun nangis. kene kasi pacifier. baru ok.

tapi bile dah abis pantang, dia changed slowly. mule2 dia start tanak pacifier langsung. lepas tu dia dah boleh tido dlm playpen, tapi kene goyang2 kan sikit playpen. n now, dia dah boleh tido letak atas katil je. tepuk2 sikit. dia lelap. tanpa goyang, tanpa dukung n tanpa pacifier. :) cume, baru ni dia batuk, so bile nak tido dia nak dukung. sbb dia tak selesa kan. tapi now dah kurang batuk, dia dah boleh letak. u just sabar je la. time pantang, baby mmg betul2 mencabar kite. hehehe..

senioritasara said...

rinie...thanks a lot...xsabar nk tgu dia senang dijaga.mcm jeles tgk org lain senang je bwk bby jalan2.bila kenang2 keadaan dia kt rumah rasa mcm impossible sgt.huuuu..cant wait.thanks again share experience..

nuffnang