Thursday, June 18, 2009

buzz off


insensitive people are everywhere
so what if my baby doesnt look like a one month old baby
well yes..
he does look mature
SO FREAKIN WHAT???????????!!!!
ada ke patut tanya me if he was actually born overdue...
sbb tu muka dia xmacam baby
i mean...babies kan sepatutnya muka semua sama je time kecik
plus sbb his hair penuh satu kepala
isnt that supposed to be a good thing
selamba je pastu kata.....

"tgk anak saya, dah 6 bulan muka baik saja mcm baru lahir, baby u saya ckp2 dia muka kerut2 kenapa ya, maybe ur baby matang like BENJAMIN BUTTON"

DAMN YOU!

penat aku mengandung 9 bulan
habis beribu2 buat check up every month, siap dgn detail scan nak tgk every disease or disformity
selamba je u stranger ckp anak aku benjamin button


heres what i have to say
my son is a handsome young man !
he cute n adorable in our eyes...
U on the other hand
JELOUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(these statement bukan nak angkat bakul k)
just menyampah dgn kenyataan2 tah pape

i dont care if hes william hung sekalipon
hes my son
he deserves the best from US!
u cant do nothing...

PLUS........
DR's REPORT SAID HIS APGAR SCORE WAS VERY HIGH!
THIS MEANS HES A PERFECTLY NORMAL BABY.

again

DAMN YOU!





10 comments:

~ SUeChaON ~ said...

chop. Who said dat to u..?? when..??? u kenal ke dia..? benjamin button..???? bunguks ok. totally insensitive,....haha..kelaka ok bila u kata psl william hung tu..wat's his apgar score..? mesti cemerlang kan. same like my baby la 9 over 10 ..to that stranger yg sgt la cruel..kalo nk baby muke sume sama, xda mknanya la babies ada mak bpk lain2...kalo nk muke sama, biar dia jela beranak sume baby dlm dunia..cehs.mmpersoalkan keje Tuhan, k. i emo bila bc post u..

ienaadifisa said...

sue n sarah nak tanya apgar tuh apa.. adeh tetiba cam tak tahu mende pulak..

Edge Azwan said...

Sabaq naa.. standard la manusia tak boleh tengok orang senang.. just jgn layan sgt org2 camni.. Kita takkan dapat puaskan hati semua orang sampai bila2 pon and people will keep saying everything they want; so let it be.. cool ya!

p/s: i think your blog is getting famous day to day; and that's why some peoples will act like that.. Kudos to you!

nabilah said...

rafiq is the most handsome baby...
dlm perut lg rmbut dh pnjg so cool!
nak anak cmni gak!

senioritasara said...

sue : org miri yg bongok...dia sibok ng bg2 nasihat bout babies..pastu cmpur dgn unsur2 hinaan sikit.mybe dia mcm nk puji tp bunyi sgt kasar.eh?apa plk...puji mende.buduh...

iena : apgar score tu markah kecerdasan bby time lahir.sama dgn sue...rafiq pon 9.

edge : not bloggers.real life human being dpn mata...emo k.malas lyn

nabilah : of course hensem.jelous jek org tuh

syaima said...

ade ke tgk baby sebulan dah hnsem cmni.handsomeness tuh dah terdevelop awal sbb terlalu hnsem nak wat camne.mmg ah rafiq kerut coz he's like 'duuuuh makcik nihh.jealous ckp jealous.stupid makciks.'

Zezzatty said...

sarah,i mmg pantang org nak mengata anak i ke,asben i ke..anyone yg i syg lah.tak kesah la on the net ke,depan2 ke..eee...mmg pantang!

nway,bia je org budus mcm tu

for me,bia la org nak kata anak kita tak comel ke apa ke..janji dia mmg comel pd pandangan kita kan kan kan.

btw,ade ke org nak kata anak dia tak comel?org gila je kot!org gila yg ckp kat anak u tu..hihihihi.

rafiq sentiasa kelihatan hensem dimata saya! :D

The Mrs-Bride said...

whoaaa... sampai camtu skali dia cakap? i pantang btol org yg suka compare2 anak nih tau.. anak you, anak you lah kan! anak i, anak i lahh! apa hak dia nak compare2 plak anak dia n u! hishhh... ignore jer statements2 dia tu sara... buat sakit ati jer! huhuhu...

hang in there! i'm with u & lil'fiqfiq... :)

Shmea said...

benjamin button dia kata???? adoihhh saiko gile. ape la punya manusia.

hmm don't worry, kak sarah. ur son is perfect in every ways. ignore je org tu. u guys take care.

senioritasara said...

syaima : mmg absolutely duuuuhhhsss.nasib baik stranger ok.

zatty : i pon sgt2 pantang...i xde kutuk dia apehal...maybe she meant it in a gud way...nak bg nasihat2 sume...but i terasa jugak.lantaklah...anak i mmglah hensem.bf rayna kan hehehhee

nita : thanks a lot.i tau anak i chomel n bijak i dun care

shmea : thankssss...org jelous dgn anak org lain...biarkan dia.dia yg dosa

nuffnang